Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: cca 70 minut 8 porcí Slané pečivo 2 názory

Suroviny

500 g semínek zbavené cukety
250 g brynzy
200 g třešinek mozzarelly
250 g salámu (použila jsem mastnější Polský)
200 g dětské krupičky
3 lahůdkové cibulky
4 stroužky česneku
špetka soli
Dále:
sádlo na vymazání formy
krupička na vysypání formy
kulatá forma o rozměru 24 x 3,5 cm
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy nastrouháme na hrubých slzičkách cuketu a vymačkáme z ní vodu.
    K cuketě přidáme na hrubých slzičkách nastrouhaný salám, brynzu a vejce. Dále přidáme špetku soli, prolisovaný česnek, nakrájenou lahůdkovou cibuli, zasypeme krupičkou a nejlépe rukama umícháme těsto.

  2. Nakonec do těsta přidáme kuličky mozzarelly, znova promícháme a těsto přendáme do vymazané a vysypané formy.

  3. Pečeme v troubě předehřáté na 175 °C cca 45 – 50 minut. Řídíme se zkušenostmi s vlastním spotřebičem.
    Ke konci pečení můžeme provést zkoušku upečeného koláče zapíchnutím špejle. Pokud se těsto nelepí, máme upečeno.

  4. Koláč můžeme konzumovat teplý i studený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 134 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou

Tématické fráze: mozzarella recepty cuketový koláč recepty z mozzarely koláč s brynzou slany kolač s brynzou cuketovy koláč s bryndzou recepty s bryndzou koláč z cukety cuketový koláč s mozzarelou tyčinky z brynzy recept s brynzou recepty s mozzarelou brynza recepty koláč z brynzy cuketovy kolac z uzenym slany cuketovy kolac s bryndzou brynzové koláče kolac s brinzou