Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Bramborové knedlíky (z bramborové kaše) plněné uzenou krkovicí Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Mirule
15 foto Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
6 foto Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?
Šneci, hadi nebo muffiny s příchutí pizzy: Tyhle křupavé variace na italský koláč zazáří nejen na dětské oslavě