Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Bramborová roláda plněná brynzou a vejci se smaženou cibulkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Vareniste.cz
Houbová omáčka s bramborovým knedlíkem plněným vajíčkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Alena Olejnikova 50 min
Broskvový páj: Jeden z nejlepších letních ovocných koláčů vyžaduje křehké těsto, šťavnaté broskve a trochu skořice pro chuť
Legendární švestkový koláč z New York Times: Podle receptu z roku 1983 se jednoduše dělá a božsky chutná
Listopadové hřmění pšenici ve zlato mění aneb Připomeňme si kouzlo starých časů podle lidových pranostik