Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Oblíbená jídla našich prezidentů: Zeman si dopřával jitrnice, Masaryk knedlíky a Pavel miluje zelňačku se švestkami
Myjete vajíčka koupená v obchodě? Pozor na to, varuje farmářka Alena Jalůvková, můžete si zadělat na zdravotní malér
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ
9 foto Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu
Chlupaté koláčky – valašská specialita z brambor nahradí knedlíky. Výborné jsou s jednoduchou povidlovou omáčkou
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
Sladký popcorn snadno připravíte i doma: Nejoblíbenější je karamelový, určitě se ale vyplatí vyzkoušet i skořicový a čokoládový
Dort jako malovaný: Hitem mezi cukráři je cartoon cake. Tento zábavný moučník je hvězdou každé oslavy
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu
Retro okénko: Slavný moučník opilý Izidor voní ořechy a rumem a je tak dobrý, že jeden kousek obvykle nikomu nestačí
10 foto Papriky jako symbol luxusu: Víme, proč jsou tak drahé, kde je mají nejlaciněji i čím ve výživě tuto zeleninu snadno nahradíte
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
7 foto Biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka: Vláčný díky máslu a nadýchaný sněhem z bílků chutná dokonale!
Preclíky od lišky: Výborné pečivo z kynutého těsta zpestří půst a podle našeho receptu je zvládnete jako nic