Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
11 foto Hodnocení 1× Časté chyby při přípravě kuřecího masa: Upřednostněte šťavnatost před vysušením 28. 2. 2025
Hodnocení 8× Placky škvarkové podle ČSN: Zlatavé kynuté pečivo se škvarky vás dostane do kolen 1. 3. 2025
7 foto Hodnocení 1× Jak moc nabyde quinoa? Jestliže ji správně uvaříte, budete s množstvím spokojeni 2. 3. 2025
Hodnocení 1× Chyby při přípravě cheesecaku: Vodní lázeň je nezbytná stejně jako zavřená trouba 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 40× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené 25. 2. 2025
Hodnocení 174× Co nepatří do horkovzdušné fritézy? Poradíme, jakých potravin se vyvarovat 25. 2. 2025
5 foto Hodnocení 3× Jak udělat řízek v horkovzdušné fritéze? Na teplotě i době tepelné úpravy záleží 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 6× Kolik se dává oleje do horkovzdušné fritézy? Šetření olejem je zde více než žádoucí 24. 2. 2025
Hodnocení 2× Ovarová polévka podle ČSN: Nechte se provést přípravou zabijačkové klasiky 24. 2. 2025
Hodnocení 2× Jak připravit turecká vejce? Zkuste s námi hit víkendových snídaní do postele 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 1× 8 chyb během přípravy lasagní: Tvrdými či připálenými těstovinami neoslníte 21. 2. 2025
5 foto Hodnocení 1× Masová paštika podle ČSN: Klasika našich školních svačin v poctivém provedení 21. 2. 2025
Hodnocení 4× Chyby při rozmrazování masa: Zapomeňte na teplou vodu i rozmrazování na lince 20. 2. 2025
7 foto Hodnocení 18× Čím nahradit vejce v kynutém těstě? Prozradíme, zda je vejce vůbec potřebné 19. 2. 2025
7 foto Hodnocení 97× 10 chyb v přípravě rolády: Ze suchého a lámavého těsta chutnou roládu neuděláte 17. 2. 2025
5 foto Hodnocení 472× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? S našimi tipy budou naprosto dokonalé 17. 2. 2025
Hodnocení 2× Námořnické maso podle ČSN: Vyzkoušíte šťavnaté maso v jemně pikantní omáčce? 16. 2. 2025
11 foto Hodnocení 13× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem 14. 2. 2025