Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Hodnocení 2× Selská omeleta podle ČSN: I pokrmy ze zbylých surovin mohou být vynikající 2. 5. 2025
Hodnocení 15× Časté chyby při přípravě pesta z libečku: Víme, jak předejít plísni i zkvašení 1. 5. 2025
8 foto Hodnocení 4× 10 chyb při grilování: Znečištěný gril, připálené suroviny nebo píchání do masa 28. 4. 2025
Hodnocení 16× Rumcajs salát podle ČSN: Na pochoutku s točeným salámem nelze zapomenout 28. 4. 2025
Video Hodnocení Čarodějnické prsty: Zpestřete pálení čarodějnic touto strašidelnou dobrůtkou 27. 4. 2025
5 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě kimchi: Rizikem nesprávného postupu není jen plíseň 25. 4. 2025
Hodnocení 1× Buřtíky nad ohněm: Poradíme, jak je snadno nařezat i jak poznat ty správně opečené 25. 4. 2025
9 foto Hodnocení Římský salát v kuchyni: Čím si nás získal a do jakých pokrmů ho lze chutně využít? 25. 4. 2025
5 foto Hodnocení 17× Jak připravit hrachovou kaši? Tradiční oběd aneb za málo peněz hodně muziky 25. 4. 2025
Hodnocení Časté chyby při přípravě holandské omáčky: Řídký i nespojený přeliv lze napravit 24. 4. 2025
5 foto Hodnocení 15× Desatero rad na téma hrachová kaše: Víme, jak předejít chybám i jak kaši vylepšit 22. 4. 2025
5 foto Hodnocení 62× Chyby při přípravě svíčkové: Předejděte jim a vychutnejte si výborný sváteční oběd 21. 4. 2025
Hodnocení 1× Aljašská treska po mlynářsku podle ČSN: Zkusíte osvědčený recept na skvělý oběd? 20. 4. 2025
Hodnocení 1× Med ve sladké i slané kuchyni: Neodolatelný je v moučnících, čaji i marinádě na maso 18. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak jíst uzeného lososa? Skvělý není jen na kanapkách, ale i v teplé kuchyni 18. 4. 2025
Hodnocení 3× Chyby při skladování vajec: Omývání i kolísání teploty jim zkracují trvanlivost 18. 4. 2025