Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Hodnocení 1× Slané preclíky s tvarohem podle ČSN: Drobné pečivo přijde vhod k pivu i vínu 18. 4. 2025
9 foto Hodnocení 4× Časté chyby při přípravě chřestu: Jeho zhořknutí i rozvaření lze snadno předejít 17. 4. 2025
7 foto Hodnocení 6× Chyby při přípravě pesta: Díky správné přípravě docílíte skvěle dochucených jídel 16. 4. 2025
Hodnocení 2× Chyby při přípravě kopřivového sirupu zastudena: Poradíme, čeho se vyvarovat 15. 4. 2025
Hodnocení 9× Pórková polévka s vejcem podle ČSN: Lahůdka z babiččiny kuchyně oslní každého 14. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak udělat rizoto v pomalém hrnci? Připravte si oběd rychle a téměř bez práce 11. 4. 2025
Hodnocení 1× Co vařit v gulášovém kotlíku? Výčtem možností využití vás zcela jistě překvapí 11. 4. 2025
21 foto Hodnocení 194× Chyby při přípravě karbanátků: Vyhněte se jim a pochutnejte si na šťavnatém masu 11. 4. 2025
Hodnocení 4× Kempink salát podle ČSN: Dáte si známou pikantní lahůdku milovanou hlavně muži? 11. 4. 2025
Hodnocení 17× Chyby při přípravě pampeliškového medu: Květy nemyjte a dbejte na správnou barvu 10. 4. 2025
7 foto Hodnocení 56× Chyby při přípravě piškotového těsta: Poradíme, jak docílit bezchybného korpusu 7. 4. 2025
Hodnocení 1× Nudlový nákyp s tvarohem podle ČSN: Na sladký oběd jako od babičky se nezapomíná 6. 4. 2025
7 foto Hodnocení 3× Čím potřít rohlíky před pečením? Vybrat si můžete hned z několika možností 6. 4. 2025
5 foto Hodnocení 10× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam 4. 4. 2025
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození 4. 4. 2025
11 foto Hodnocení 4× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení 3. 4. 2025