Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Hodnocení 10× Jak upéct dýni v horkovzdušné fritéze? Provedeme vás postupem krok za krokem 7. 3. 2025
Hodnocení 8× Vaječná tlačenka podle ČSN: Blížící se jaro plné barev poznáme za oknem i na stole 7. 3. 2025
7 foto Hodnocení 7× Časté chyby při vaření špaget: Nikdy je nelámejte a dbejte na správnou dobu vaření 6. 3. 2025
Hodnocení 26× Jak dlouho dělat brambory v horkovzdušné fritéze? Doveďte je k dokonalosti 4. 3. 2025
Hodnocení 41× 9 chyb při přípravě čokoládové polevy: Nesmí se vařit a pozor na poměr surovin 4. 3. 2025
11 foto Hodnocení 1× Časté chyby při přípravě kuřecího masa: Upřednostněte šťavnatost před vysušením 28. 2. 2025
Hodnocení 8× Placky škvarkové podle ČSN: Zlatavé kynuté pečivo se škvarky vás dostane do kolen 1. 3. 2025
7 foto Hodnocení 6× Jak moc nabyde quinoa? Jestliže ji správně uvaříte, budete s množstvím spokojeni 2. 3. 2025
Hodnocení 1× Chyby při přípravě cheesecaku: Vodní lázeň je nezbytná stejně jako zavřená trouba 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 43× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené 25. 2. 2025
Hodnocení 174× Co nepatří do horkovzdušné fritézy? Poradíme, jakých potravin se vyvarovat 25. 2. 2025
5 foto Hodnocení 5× Jak udělat řízek v horkovzdušné fritéze? Na teplotě i době tepelné úpravy záleží 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 6× Kolik se dává oleje do horkovzdušné fritézy? Šetření olejem je zde více než žádoucí 24. 2. 2025
Hodnocení 2× Ovarová polévka podle ČSN: Nechte se provést přípravou zabijačkové klasiky 24. 2. 2025
Hodnocení 3× Jak připravit turecká vejce? Zkuste s námi hit víkendových snídaní do postele 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 7× 8 chyb během přípravy lasagní: Tvrdými či připálenými těstovinami neoslníte 21. 2. 2025
5 foto Hodnocení 1× Masová paštika podle ČSN: Klasika našich školních svačin v poctivém provedení 21. 2. 2025