Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
Hodnocení 48× Holandský řízek podle ČSN: Připravte si s námi nestárnoucí obědovou klasiku 23. 1. 2025
Hodnocení 6× Chyby při vaření krupičné kaše: Struktura kaše prozradí každé vaše pochybení 21. 1. 2025
18 receptů 18 receptů na téma zabijačka: Zpracujte vepříka chutně od rypáčku až po ocásek 21. 1. 2025
Hodnocení 9× Jak správně připravit kvásek? Žitný kvas vám ukáže nový pohled na domácí pečivo 20. 1. 2025
7 foto Hodnocení 67× Jak vařit uzené maso? Poradíme, jak na to, abyste nevyvařili jeho báječnou chuť 17. 1. 2025
7 foto Hodnocení 36× Chyby při vaření pohanky: Propláchnutí je nezbytné stejně jako přesná doba vaření 17. 1. 2025
5 foto Hodnocení 2× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb 28. 1. 2025
18 receptů 18 receptů na jablečné moučníky: Sladkost se v nich snoubí s dokonalou šťavnatostí 16. 1. 2025
5 foto Hodnocení 29× Časté chyby při pečení chleba: Hlídejte stav kvasu a dbejte na správné doby kynutí 15. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli 14. 1. 2025
7 foto Hodnocení 34× Čím potřít sekanou před pečením? Vyberte si hned z několika chutných možností 25. 1. 2025
7 foto Hodnocení 24× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné 11. 1. 2025
5 foto Hodnocení 6× Zavářky do polévek a chyby v jejich vaření: Poradíme, jak jim jednoduše předejít 23. 1. 2025
15 receptů 15 receptů na dokonale upečené maso: Dáte přednost šťavnaté pečínce nebo sekané? 10. 1. 2025
7 foto Hodnocení 8× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se 10. 1. 2025
5 foto Hodnocení 29× Chyby v přípravě šneků z listového těsta: Pozor na jejich krájení, plnění i pečení 23. 1. 2025
5 foto Hodnocení 25× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky 8. 1. 2025
7 foto Hodnocení 16× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ 18. 1. 2025
13 foto Hodnocení 90× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci 20. 1. 2025