Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
5 foto Hodnocení 69× Jak pražit mandle snadno a rychle: Zkuste slanou i sladkou variantu, ohromí vás obě 21. 11. 2023
5 foto Hodnocení 29× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření 21. 11. 2023
Hodnocení 40× Jak připravit zázvorky: Poradíme postup i dobu, po kterou musí do Vánoc odpočívat 20. 11. 2023
5 foto Hodnocení 20× Co je to raclette a jak ho připravit? Rozpečený sýr s oblíbenými pochutinami vás nadchne 20. 11. 2023
Hodnocení 10× Dýně nasladko: Ve sladké verzi dají dýním druhou šanci i jejich zarputilí odpůrci 23. 11. 2023
Hodnocení 20× Jak dlouho kyne těsto na koláče? Záleží na teplotě, obsahu tuku i množství droždí 14. 11. 2023
Hodnocení 7× Jak připravit světlou jíšku? Stačí pouze mouka a tuk, za pár minut je hotovo 21. 11. 2023
Hodnocení 215× Čím plnit šneky z listového těsta: 7 tipů na slané náplně ke každé příležitosti 19. 11. 2023
Hodnocení 8× 9 častých chyb při vaření omáček: Pozor na připálení, celé koření i zahušťování 17. 11. 2023
Hodnocení 116× Jak připravit kysané zelí ke kachně či huse? Nezapomeňte na sádlo a zlatavou cibulku 13. 11. 2023
Hodnocení 31× Časté chyby při rozmrazování husy: Obrňte se trpělivostí a dopřejte masu čas 8. 11. 2023
Hodnocení 40× Časté chyby při pečení husy: Rady a tipy, jak jim předejít, abyste si pochutnali 3. 11. 2023
Hodnocení 88× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání 2. 11. 2023
Hodnocení 35× Kolik je potřeba surovin k přípravě 20 chlebíčků? Poradíme, jak mít všeho dostatek 1. 11. 2023
Hodnocení 16× Jak připravit zeleninovou hořčici z červené řepy? Stačí použít několik surovin 25. 10. 2023
Hodnocení 23× Jak připravit punč: Vsaďte na kvalitní víno, čerstvé ovoce a experimentujte s kořením 25. 10. 2023
Hodnocení 72× Jak se dělá znojemská omáčka: Do české klasiky patří hovězí maso i lák z okurek 25. 10. 2023
Hodnocení 34× Jak často krmit kvásek: Za dobrou péči se vám odmění nadýchanými chleby 25. 10. 2023