Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Nejjednodušší jablečný dezert upečete raz dva z pár běžných surovin: Sypaný koláč je vláčný, voňavý a krásně křupe
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Domácí uzená zelňačka: Voňavá polévka zahřeje a zasytí, zjemňuje ji smetana a výbornou chuť zajistí jednoduchý trik
Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni
Jak skladovat ořechy bez mrazáku i zavařování? Tenhle fígl se sáčkem zaručí, že budou jádra 3 roky v pohodě
5 nejlepších podzimních koláčů s jablky: Drobenkový, litý na plech nebo s pudinkovou náplní si zamilujete
Sýrové placičky potěší k svačině i k obědu. Zvládne je každý a díky pár detailům budou voňavé a plné chuti
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Nejlahodnější domácí žemlovka voní po jablkách a je vláčná díky pudinku a jedné překvapivé surovině. Výsledek je luxusní