Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Pomalu pečená vepřová plec s bramborami a mrkví: Šťavnaté maso s křupavou kůrkou a lahodnou přílohou z jednoho pekáče
Hit dětství: V oblíbeném českém rizotu je rýže sypká, maso vepřové a nesmí chybět hrášek a strouhaný sýr
Voňavé gnocchi se zelím a slaninou chutnají skvěle, báječně zahřejí a zasytí a hotové jsou do čtvrt hodiny
Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Šátečky s povidly: Spojení máslového těsta, sladké náplně a křupavé drobenky chutná fantasticky a nemusí kynout
Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Univerzální rajčatová směs jen ze tří surovin je neuvěřitelně jednoduchá a poslouží na pizzu, do polévek i na topinky
Nastavovaná kaše: Zapomenutá příloha našich babiček chutná s osmaženou cibulkou výborně a navíc je levná a snadná
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
Voňavá polévka s drožďovými noky: Tradiční zavářka je rychlá a levná, ozvláštní ji bylinky a roztomilý tvar
„Teplé září – ovoci se dobře daří.“ Naši předkové dobře věděli, že září je obdobím bohaté sklizně, na co se můžeme těšit?
Zdravé mlsání na výlet i do školy: Ovocné kůže zvládnete snadno doma a za pár korun. A ve špajzu vydrží měsíce
Šťavnaté buřty na pivě: Chutnají tak skvěle, že si je připravíte klidně i bez táboráku a jejich vůně přiláká i sousedy