Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Chleba z Vysočiny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

5. 5. 2010 19:51

Suroviny

Porce: 1 pecen

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 891 kJ / 1 169 kcal
Bílkoviny28,45 g
Tuky20,99 g
Vláknina28,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy202,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobré je dát do chleba také nasekané vlašské ořechy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

11. 5. 2010 08:06

Chleba jsem v žádné nádobě nepekla. Měla jsem ho volně na plechu. Myslela jsem si, že když se to peče v nádobě, tak ta kůrka na bocích není to pravé. Nebo se mýlím? Chtěla bych mít chleba, jak z obchodu a nějak to není ono:-S

eva hubova eva hubova

11. 5. 2010 07:07

Mi když těsto nakynulo,tak jsem udělala šišku,dala na plech s pečícím papírem,nechala ještě nakynout asi 15minut,přikryté útěrkou.CHleba jsem pekla v troubě,na pečícím papíru na 180°C na plechu a vedle chleba na plechu jsem měla postavený hrnek s vodou.:-))a před pečením ho propíchám několikrát špejlí.

Bibinka Bibinka

10. 5. 2010 22:02

BÍLKOVÁ, máš ho krásnej a podívej na můj rozkrojený, taky není bůchví jak vysokej, ale záleží na tom v čem ho pečeš. Já buď v Římském hrnci, nebo mám takový skleněný oválný pekáček a jednou jsem pekla v srnčím hřbetu, ale to mi zas připomínalo tu škatuli jako z pečky;-)

drahulin drahulin

10. 5. 2010 21:53

Bibinko je to:yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

10. 5. 2010 21:51

Vynikající. Jen jsem ho měla nižší. Jak to děláte, že máte takový krásný baculatý pecen. Poradí někdo...Dovolila jsem si přidat fotto:-)

kudlova3 kudlova3

7. 5. 2010 12:04

:-K:yes:

eva hubova eva hubova

6. 5. 2010 23:16

Bibinko,chleba mám upečený,ještě nebyl docela vychladlý,už mi ho rozkrájeli,jen jsem zapomněla na potírání dát olej,zadělávala jsem to ručně(na DP mi praskl řemen),tak to nebude tak propracované,jinak chuť výborná:-p:yes:+9

Bibinka Bibinka

6. 5. 2010 16:12

Drobku, tím se jenom potvrzuje, že český člověk ať je kdekoliv si umí všechno vymyslet a nahradit;-)

Drobek Drobek

6. 5. 2010 16:06

:-) Nejen že se mi cihla z pekárny nelíbí na pohled, ale ono to nemá tu správnou kůrku, má to dole díry po vrtulkách. Tak jsem milou pekárnu vyhodil, zadělávám v normálním robotu. Ošatku jsem tady v Americku marně sháněl, všichni, i pekárny tu pečou cihly. A tak jsem to vyřešil litinovou pánví. Jde o to, aby se chleba "nerozutekl". To umí ta ošatka kterou nemám, ale i ta pánev to podrží do krásného bochníku. Průměr 20 cm, vyložená pečícím papírem, jaký to vynález.:-O

Bibinka Bibinka

6. 5. 2010 09:56

Drobku, pravdu díš, chlebík je pečený v troubě a jak píše Jikotka, mám ten samý problém, ta "cihla" z pekárny se mi nelíbí a připomíná mi to tousty a chleba, musí být chleba, buď pecen, nebo veka. Takže v pečce zadělávám na program těsto! Někdy to peču v Římském hrnci, někdy v pekáči z tvrzeného skla-jako tento;-);-);-)

lemarti

6. 5. 2010 09:06

Bibinko krásný chlebíček;-):-)+8:yes:

Jikotka Jikotka

5. 5. 2010 22:56

Chlebík vypadá moc hezky,ale není z pečky že ne :-? Drobku pořídila jsem si na chleba ošatku a v pekárně pouze zadělávám,nepřišla jsem na chuť tomu tvaru z pekárny :-8:-8:-8:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 5. 2010 22:23

:yes::yes:

Drobek Drobek

5. 5. 2010 22:15

:-p Bibinko,. chlebíček vypadá přenáramně. Jen mi prozraď kde sehnat pekárnu co nepeče cihly? Asi to půjde do trouby, protože už podle ingrediencí je to dobrota.:-))

misza misza

5. 5. 2010 21:42

Povedený chlebík:-*:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: potírání chleba potirani chleba pri peceni pekáč na chleba chléb vysočina domácí pečení chleba chleba v pekáči pečení chleba v troubě pravý domácí chleb pekac na peceni chleba český chléb recept potírání chleba před pečením jak postavit pec na chleba domácí chléb v troubě potírání chleba recept chleba vysočina pekáče na chleba potírání chleba vodou chleba z vysočiny cesky chleba recept domácí chléb pečený v troubě

Suroviny: voda, ocet, sůl, cukr, kmín celý, kmín drcený, droždí, mouka žitná chlebová, mouka hladká, voda, olej, ocet,

TopRecepty.cz

Chleba z Vysočiny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8gz