Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
6 foto Hodnocení 2× Jak roztlouct hřebíček? Máme tři možnosti, jak si hřebíček sami rozdrtit 9. 9. 2024
12 foto Hodnocení 1× Barevná mozaika uvnitř moučníku: Překvapení objevíte teprve po rozkrojení 25. 9. 2024
9 foto Hodnocení 11× Rychlé moučníky připravené do 30 minut: Žádná návštěva vás už jen tak nezaskočí 19. 9. 2024
10 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma gyros: Řecký pokrm je z vepřového masa připravovaného na rožni 26. 8. 2024
Video Hodnocení 41× Vepřové na houbách: Snadný a chutný recept si oblíbili nejen houbaři 19. 9. 2024
7 foto Hodnocení 235× Který cukr se dává do šlehačky? Řiďte se dvěma pravidly a výsledek vás nezklame 15. 9. 2024
6 foto Hodnocení 242× Proč mi spadne piškot? Rady a tipy pro dokonale nadýchaný dortový korpus 15. 9. 2024
8 foto Hodnocení 109× Kandovanou dýni můžeme přidat do sladkých moučníků nebo ji mlsat jako bonbóny 27. 8. 2024
6 foto Hodnocení 37× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme 27. 9. 2024
6 foto Hodnocení 1× Dobroty s karamelem: Milují je děti i dospělí, od bonbónů až po sladké omáčky 27. 9. 2024
71 foto Hodnocení 3× Dorty se zvířátky: Každý obdarovaný milovník zvířat z nich bude mít velkou radost 12. 9. 2024
7 foto Hodnocení 14× Kvíz na téma původ jídel s cizokrajnými názvy: Ověřte si, kam zařadit tradiční pokrmy 22. 9. 2024
8 foto Hodnocení 25× Čokoládové fondue: Do báječné rozpuštěné čokolády se dá namočit spousta dobrot 12. 9. 2024
Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi cukrem krupice a cukrem krystal? Jak vybrat ten správný 9. 9. 2024
9 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma olivový olej: Tento poklad je ceněným králem všech olejů 10. 9. 2024
Video Hodnocení 52× Jablečná roláda: Nazývá se obrácená, protože těsto i náplň pečeme společně 20. 9. 2024
12 foto Hodnocení 4× Proč je lepší špaldová mouka než pšeničná? Umletím celých zrn neztrácí cenné živiny 7. 9. 2024
9 foto Hodnocení 12× Křehké těsto je při dodržení pravidel královnou těst na slané i sladké koláče 8. 9. 2024
Hodnocení 1× Metro řezy: Na legendárním retro moučníku jsme si pochutnávali už před 50 lety 17. 9. 2024