Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
20 receptů 20 nejoblíbenějších receptů na bramborové saláty: Připravují se nejen na Vánoce 20. 11. 2023
4 foto Hodnocení 67× Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni 7. 11. 2023
4 foto Hodnocení 26× Desatero rad na téma vanilkové rohlíčky: Co o nich ještě nevíte 30. 10. 2023
Hodnocení 234× Časté chyby při potírání dortu: Několik vychytávek, jak mít krásně hladký krém 6. 10. 2023
Hodnocení 17× Časté chyby při pečení sušenek: Jak na to, aby vaše sušenky byly dokonalé 4. 10. 2023
4 foto Hodnocení 75× Plněné košíčky na všechny způsoby: Báječný dezert i úžasné cukroví 25. 11. 2023
4 foto Hodnocení 98× Desatero rad na téma vánoční cukroví: A tak zase po roce, budou tady Vánoce 2. 11. 2023
Hodnocení 89× Časté chyby při přípravě odpalovaného těsta: Několik tipů, aby se moučník povedl 2. 10. 2023
4 foto Hodnocení 1× Jak využít čokoládu ve sladkém pečení: Tipy pro všechny příležitosti 3. 11. 2023
Hodnocení 22× Co je zrcadlová poleva - mirror glaze: Poradíme vám, jak vytvořit lesklý povrch dortu 30. 10. 2023
4 foto Hodnocení 14× Jak obarvit cukrovou, bílkovou nebo fondánovou polevu. Poradíme, jak na to 11. 11. 2023
Hodnocení 19× Časté chyby při přípravě listového těsta: Poradíme vám, jak se jich vyvarovat 13. 10. 2023