AMOLETA-Palačinky z kocmatic
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ magdalenka, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 1 hodinou
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 1 hodinou
„Pěkný podvečer , dnes jsem udělala koprovou omáčku s…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 22 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
17. 6. 2010 20:09
35 květů, 1,5 litru vody, 1 citron celý, 1,5 kg cukru.
Postup:svaříme vodu s nakrájeným citronem na kolečka, po svaření vhodíme vyprané květy. Necháme stát 24 hodin. Potom přecedíme přidáme cukr a pozvolna za stálého míchání,vaříme do zhoustnutí.Ještě horký med dáme do skleniček a otočíme dnem nahoru, Tento med není tak hustý ale dobrý v zimě do čaje.
8. 6. 2010 16:25
8. 6. 2010 15:36
Jelikož je mám ráda ve vyšší vrstvě těstíčka, máčím je do těsta svítkového. K nim brambory a nějaká zelenina (okurka, rajče, paprika)nebo salát a budem se jen olizovat.
8. 6. 2010 15:21
8. 6. 2010 14:23
8. 6. 2010 13:59
2484-bez-cerny1[1].jpg
2484-bez-cerny-kvet[1].jpg
2484-bez-cerny-plod-detail[1]…