AMOLETA-Palačinky z kocmatic
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Juli i mi děláš chutě, lečo bude brzo.…“ tara23, před 3 hodinami
„mika59: Tak to je smutná zpráva, špagetka už není,je mi to…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 17 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
17. 6. 2010 20:09
35 květů, 1,5 litru vody, 1 citron celý, 1,5 kg cukru.
Postup:svaříme vodu s nakrájeným citronem na kolečka, po svaření vhodíme vyprané květy. Necháme stát 24 hodin. Potom přecedíme přidáme cukr a pozvolna za stálého míchání,vaříme do zhoustnutí.Ještě horký med dáme do skleniček a otočíme dnem nahoru, Tento med není tak hustý ale dobrý v zimě do čaje.
8. 6. 2010 16:25
8. 6. 2010 15:36
Jelikož je mám ráda ve vyšší vrstvě těstíčka, máčím je do těsta svítkového. K nim brambory a nějaká zelenina (okurka, rajče, paprika)nebo salát a budem se jen olizovat.
8. 6. 2010 15:21
8. 6. 2010 14:23
8. 6. 2010 13:59
2484-bez-cerny1[1].jpg
2484-bez-cerny-kvet[1].jpg
2484-bez-cerny-plod-detail[1]…