Víte, jak udělat z pálivé papriky nepálivou?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 8 hodinami
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
25. 8. 2014 19:29
20. 7. 2014 07:53
Jednou se mi podařilo koupit pálivé, ale ty byly ostré jak feferony, pálily mě ruce asi 3 dny. Ale to už je snad deset let.
17. 7. 2014 13:58
17. 7. 2014 13:45
17. 7. 2014 09:51
zachránila jste můj zeleninový salát na naší dovolené na Slovensku.Nějak jsem při kupování papriky zapomněla,že slovenské papriky jsou pálivé Děkuji za pomoc a dobrý trik
S pozdravem Andrea
7. 3. 2011 23:15
Máte-li zájem o jiné užitečné
informace, napište mi na email
a já Vám odpovím.
Pajinka.Ondruskova@email.cz