Víte, jak udělat z pálivé papriky nepálivou?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
„Zdravím všetkých, u nás bude smotanový špenát aj s…“ magdalenka, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 5 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 6 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme bez vážení... mramorovou bábovku, vláčnou roládu i citronové řezy
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete
25. 8. 2014 19:29
20. 7. 2014 07:53
Jednou se mi podařilo koupit pálivé, ale ty byly ostré jak feferony, pálily mě ruce asi 3 dny. Ale to už je snad deset let.
17. 7. 2014 13:58
17. 7. 2014 13:45
17. 7. 2014 09:51
zachránila jste můj zeleninový salát na naší dovolené na Slovensku.Nějak jsem při kupování papriky zapomněla,že slovenské papriky jsou pálivé Děkuji za pomoc a dobrý trik
S pozdravem Andrea
7. 3. 2011 23:15
Máte-li zájem o jiné užitečné
informace, napište mi na email
a já Vám odpovím.
Pajinka.Ondruskova@email.cz