Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas bude cockovy salat a k tomu vajicko.…“ hazel, před 3 hodinami
„magdalenka: Já ji ještě pěkně opeču, až do červena, pak má…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„tara23: pridávam fotku, pri týchto rec. som dala ako…“ magdalenka, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 13 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 16 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Toskánský salát panzanella byl původně jídlem pro chudé dělníky. Dnes se považuje za lahůdku!
Jak zůstat fit přes Vánoce? Štědrý den začněte ovesnou kaší a myslete na ovoce i vodu
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
24. 6. 2018 11:03
24. 4. 2012 22:25
lrátce před smažením obalit v mouce (nenchat je stát ale hned smažit-moje ponaučení, protže když jsem nechala chvilku ležet už obalený takmi opadávalo těstíčko) ale po řízkách se zaprášilo....:)
12. 4. 2012 20:42
a tady rostou jen konvalinky.. medveďa tu nie je
12. 4. 2012 19:33
12. 4. 2012 19:28
12. 4. 2012 19:10
12. 4. 2012 18:51
12. 4. 2012 18:40
12. 4. 2012 15:51
12. 4. 2012 14:58
12. 4. 2012 13:00
12. 4. 2012 12:46
12. 4. 2012 12:32
12. 4. 2012 12:08
12. 4. 2012 11:48
1 2 Další