Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 13 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 16 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Byliny v kuchyni: Všeléčivý řepík pomůže na potenci, s trávením i se záněty
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý
25. 7. 2011 15:36
nakonec jsme systém nachystali tak, že 1 moučník jde přidat do jedné NEBO do dvou podkategorií. Takže například zmíněná kynutá bábovka bude i v podkategorii Bábovky i v podkategorii Kynuté. Snad je to dobré řešení
Ti, kteří nám napsali, že nám s určováním moučníků pomohou mají soukromý vzkaz s informacemi.
Přeji krásný zbytek dne
Admin Libor
24. 7. 2011 19:52
Jinak ty štoly /taky jsem doufala jako Ty/-no vyhledávač bude fungovat,tak se nalistuje
24. 7. 2011 19:46
24. 7. 2011 17:04
24. 7. 2011 15:39
24. 7. 2011 10:09
23. 7. 2011 21:18
když tak..se zeptáme,ne a já vím i koho
23. 7. 2011 21:10
23. 7. 2011 19:50
23. 7. 2011 17:05
Jinak vždycky bude na autorovi, kam recept zařadí. Málokdy lze moučník určit jednoznačně, kam patří. Asi by se mělo vždycky brát to hledisko, které je od sebe odlišuje. Třeba bábovka může být kynutá, ale dala bych jí do Bábovek, protože se odlišuje tvarem, na který je podkategorie. Třeba koblihy jsou také kynuté, ale jsou zvláštní tím, že jsou smažené, takže patří do Smaženého. Zpočátku možná budou zmatky, ale to se rychle vychytá!
23. 7. 2011 13:33
23. 7. 2011 13:21
A ještě by se mi líbilo,kategorie podle světových kuchyní
23. 7. 2011 12:50
Možná kdyby šlo to nějak dát do vyhledavače....ale netuším, jestli to jde, to musej kluci
23. 7. 2011 12:46
23. 7. 2011 11:54
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další