Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 10 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 6 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 10 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Byliny v kuchyni: Polníček vás probudí z jarní únavy. Nejlepší je v salátu s řepou a čočkou!
Je čas na sázení cibule ozimé: Jak na to, abyste na jaře sklízeli dokonalou úrodu
Domácí Granko stojí oproti kupovanému méně než polovinu. Kakao s příchutí skořice nebo vanilky budou děti milovat
25. 7. 2011 15:36
nakonec jsme systém nachystali tak, že 1 moučník jde přidat do jedné NEBO do dvou podkategorií. Takže například zmíněná kynutá bábovka bude i v podkategorii Bábovky i v podkategorii Kynuté. Snad je to dobré řešení
Ti, kteří nám napsali, že nám s určováním moučníků pomohou mají soukromý vzkaz s informacemi.
Přeji krásný zbytek dne
Admin Libor
24. 7. 2011 19:52
Jinak ty štoly /taky jsem doufala jako Ty/-no vyhledávač bude fungovat,tak se nalistuje
24. 7. 2011 19:46
24. 7. 2011 17:04
24. 7. 2011 15:39
24. 7. 2011 10:09
23. 7. 2011 21:18
když tak..se zeptáme,ne a já vím i koho
23. 7. 2011 21:10
23. 7. 2011 19:50
23. 7. 2011 17:05
Jinak vždycky bude na autorovi, kam recept zařadí. Málokdy lze moučník určit jednoznačně, kam patří. Asi by se mělo vždycky brát to hledisko, které je od sebe odlišuje. Třeba bábovka může být kynutá, ale dala bych jí do Bábovek, protože se odlišuje tvarem, na který je podkategorie. Třeba koblihy jsou také kynuté, ale jsou zvláštní tím, že jsou smažené, takže patří do Smaženého. Zpočátku možná budou zmatky, ale to se rychle vychytá!
23. 7. 2011 13:33
23. 7. 2011 13:21
A ještě by se mi líbilo,kategorie podle světových kuchyní
23. 7. 2011 12:50
Možná kdyby šlo to nějak dát do vyhledavače....ale netuším, jestli to jde, to musej kluci
23. 7. 2011 12:46
23. 7. 2011 11:54
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další