Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 6 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 2 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 5 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Pražské adventní trhy: Klobása za 120 Kč na Staromáku, trdelník za 170 Kč na Václaváku a nejlepší svařák je na Míráku
14. 7. 2011 10:33
Z elektrických pomocníků kromě toho ponorného používám ruční šlehač, sekáček a občas struhadlo, ale to vyndavám jen na svíčkovou, tzatziky a bramborák.
14. 7. 2011 08:45
Pak mám také klasický tyčový mixér ale i s výměnnými háky na míchání těsta, šlehání a pak mix. Ten je uložený ve skříňce. Takže asi tak. Prostě ber v úvahu na co ho použiješ - tedy funkce, cenu i místo na uskladnění
14. 7. 2011 08:14
Ak rozmýšľaš, čo kúpiť, tak to závisí od toho, ako varíš a pečieš.
Robot používam na strúhanie zemiakov na halušky a placky, zeleniny, kapusty na halušky a pod, na šľahanie snehu a piškótového cesta, krémov do zákuskov ( na rozdiel od ručného šľahača pri tom nemusím stáť a robím niečo iné ), na pasírovanie ovocia na šťavy a lekváre, na miesenie kysnutého cesta, mletie mäsa, mixovanie väčšieho množstva potravy, predtým aj na mletie kávy ( teraz som už zlenivela, kupujem mletú kávu ). Meliem na ňom mak aj orechy.
Tyčový mixér použijem na rozmixovanie surovín v hrnci napr. na krémové polievky. Iné s ním neurobíš, len rozmixuješ.
Takže čo kúpiť, závisí od toho, či varíte pravidelne a čo varíte.
Ak sú to jedlá skôr minútkového charakteru alebo a la čínska kuchyňa, tak je robot zbytočný. Ak ale varíte pravidelne a vo vašom jedálničku sú rôzne typy jedál aj klasickej českej kuchyne, tak ten robot ti nesmierne uľahčí prácu.
Ja osobne nedám na robot dopustiť.
13. 7. 2011 20:18
13. 7. 2011 19:49
13. 7. 2011 19:01
Já osobně bych koupila tyč. mixér.
13. 7. 2011 18:52
13. 7. 2011 18:27
Pomooooooooooooc poradte pokud víte
Předchozí 1 2