KREMŠNYT
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Pekný deň, u nás bude cesnaková polievka, zemiaky a losos…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Krásný den☀️ Včera jsem dělala ledvinky po uhersku, rcp…“ Eviip, před 2 hodinami
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 45 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Historie na talíři: Palačinky i jiné placky dříve bývaly jídlem chudých. Dnes ty nejlahodnější připravíte ze zakysané smetany
Trendem letošních Vánoc jsou gurmánské dárky
11. 11. 2011 12:29
10. 11. 2011 11:48
10. 11. 2011 11:08
8. 11. 2011 19:07
img_2367.jpg
8. 11. 2011 13:55
http://www.toprecepty.cz/recept/18577-kremrole-+-v...
http://www.toprecepty.cz/recept/23239-maslove-krem...
nebo Krémeše:
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=11878
Ale vyhledávač mi nabídl žloutkové řezy, např:
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...
8. 11. 2011 10:50
8. 11. 2011 10:47
8. 11. 2011 10:00
PS rád počkám i na osobní zprávu do mých vzkazů.