Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 11 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 20 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit formičky na pečení cukroví? Nové je dobré vypálit v troubě, starší vyčistit solí a dalšími přípravky ze spíže
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Nevyhazujte kávovou sedlinu! Poslouží proti zápachu i jako hnojivo pro kytky
21. 5. 2015 19:53
Když nevyrábíte, tak si kupte kvalitní, ty italské. Ty nelepí.
V žádném případě neproplachovat vodou !!!
10. 11. 2013 18:25
3. 4. 2013 17:55
3. 4. 2013 17:47
3. 4. 2013 13:15
3. 4. 2013 12:21
3. 4. 2013 11:34
PS: Nezlobte se, ale oplachovat uvařenou pastu studenou vodou, to snad ani nemyslíte vážně
4. 1. 2013 00:17
23. 9. 2012 22:34
23. 9. 2012 22:31
23. 9. 2012 22:01
23. 9. 2012 20:52
22. 9. 2012 08:22
21. 9. 2012 19:53
21. 9. 2012 18:05
1 2 Další