Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 15 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Jak slaví Vánoce bývalá vítězka MasterChefa Kristína Nemčková? Na svátečním stole u nich nesmí chybět tato vynikající kapustnice
Pečeme s Ivou: Čerstvě upečené vanilkové makovky před rodinou nezatajíte. Vždy se prozradí silnou a lákavou vůní vanilky
21. 5. 2015 19:53
Když nevyrábíte, tak si kupte kvalitní, ty italské. Ty nelepí.
V žádném případě neproplachovat vodou !!!
10. 11. 2013 18:25
3. 4. 2013 17:55
3. 4. 2013 17:47
3. 4. 2013 13:15
3. 4. 2013 12:21
3. 4. 2013 11:34
PS: Nezlobte se, ale oplachovat uvařenou pastu studenou vodou, to snad ani nemyslíte vážně
4. 1. 2013 00:17
23. 9. 2012 22:34
23. 9. 2012 22:31
23. 9. 2012 22:01
23. 9. 2012 20:52
22. 9. 2012 08:22
21. 9. 2012 19:53
21. 9. 2012 18:05
1 2 Další