Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 29 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 27 minutami
„Jana Pá: Jani to je moc smutné,tak se držte co na to více…“ Simona Skolakova, před 45 minutami
„Jana Pá: Jani, to moc lituji.“ hazel, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 13 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Cukety na sladko: Upečte si cuketové řezy s mákem, biskupský chlebíček nebo mini dortíčky s krémem
23. 11. 2014 18:46
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/bio-e...
23. 11. 2014 17:43
23. 11. 2014 17:37
23. 11. 2014 16:52
V tlakovom hrnci varím všetko, strukoviny, zemiaky, mäso...podstatne skracuje čas varenia a šetríš energiu. Čo sa týka kuchty, nie som osobne zástancom nákupu 2 hrncov s jedmou pokrievkou, pretože stále môžem naraz používať iba jeden. Ja mám tlakáče 2 a tak ich môžem používať 2 naraz.
23. 11. 2014 16:47
23. 11. 2014 16:29
23. 11. 2014 16:28
22. 11. 2014 21:56
22. 11. 2014 21:32
22. 11. 2014 18:30
22. 11. 2014 18:20
22. 11. 2014 17:56
22. 11. 2014 17:51
No a ten mlýnek je druhá varianta. Umí to i strouhat jablka a třeba i tvrdý sýr apod.?
22. 11. 2014 17:02
22. 11. 2014 15:58
Předchozí 1 2 3 Další