Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 11 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas bude cockovy salat a k tomu vajicko.…“ hazel, před 10 hodinami
„magdalenka: Já ji ještě pěkně opeču, až do červena, pak má…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„tara23: pridávam fotku, pri týchto rec. som dala ako…“ magdalenka, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Burgery z trouby
Přidáno před 5 minutami
Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Přidáno před 1 hodinou
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 16 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 21 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno 21. 5. 2024 08:31
Přečtěte si Zobrazit více
Talián byl v Praze hitem a nezbytností k pivu. Kde se "neuzená uzenina" vlastně vzala?
MasterChef Česko: Připravte si zapečenou bagetu! Máme pro vás 10 tipů, čím ji naplnit!
Jídelní rozmary slavných: Herečka Alicia Vikanderová alias Lara Croft miluje chleba s máslem a ráda připravuje chilli con carne
23. 11. 2014 18:46
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/bio-e...
23. 11. 2014 17:43
23. 11. 2014 17:37
23. 11. 2014 16:52
V tlakovom hrnci varím všetko, strukoviny, zemiaky, mäso...podstatne skracuje čas varenia a šetríš energiu. Čo sa týka kuchty, nie som osobne zástancom nákupu 2 hrncov s jedmou pokrievkou, pretože stále môžem naraz používať iba jeden. Ja mám tlakáče 2 a tak ich môžem používať 2 naraz.
23. 11. 2014 16:47
23. 11. 2014 16:29
23. 11. 2014 16:28
22. 11. 2014 21:56
22. 11. 2014 21:32
22. 11. 2014 18:30
22. 11. 2014 18:20
22. 11. 2014 17:56
22. 11. 2014 17:51
No a ten mlýnek je druhá varianta. Umí to i strouhat jablka a třeba i tvrdý sýr apod.?
22. 11. 2014 17:02
22. 11. 2014 15:58
Předchozí 1 2 3 Další