Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 36 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 35 minutami
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 10 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
23. 11. 2014 18:46
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/bio-e...
23. 11. 2014 17:43
23. 11. 2014 17:37
23. 11. 2014 16:52
V tlakovom hrnci varím všetko, strukoviny, zemiaky, mäso...podstatne skracuje čas varenia a šetríš energiu. Čo sa týka kuchty, nie som osobne zástancom nákupu 2 hrncov s jedmou pokrievkou, pretože stále môžem naraz používať iba jeden. Ja mám tlakáče 2 a tak ich môžem používať 2 naraz.
23. 11. 2014 16:47
23. 11. 2014 16:29
23. 11. 2014 16:28
22. 11. 2014 21:56
22. 11. 2014 21:32
22. 11. 2014 18:30
22. 11. 2014 18:20
22. 11. 2014 17:56
22. 11. 2014 17:51
No a ten mlýnek je druhá varianta. Umí to i strouhat jablka a třeba i tvrdý sýr apod.?
22. 11. 2014 17:02
22. 11. 2014 15:58
Předchozí 1 2 3 Další