Recepty a jejich názory na suroviny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 41 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 44 minutami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Zdravím všetkých, u nás bude smotanový špenát aj s…“ magdalenka, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna horkých polévek: Jak na perfektní celestýnské nebo fritátové nudle? Základem je dokonalé palačinkové těsto
Hitem podzimních vinobraní je burčák. Poradíme vám, jak poznat ten kvalitní
Holka u plotny radí: Tuniský salát mechwia z pečených paprik a rajčat příjemně osvěží i zasytí, navíc je na přípravu snadný
26. 8. 2017 21:01
16. 8. 2017 22:09
"... ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to..."
A divíte se?
Co to tu zkoušíte?
Nebyla jste to vy, co mouku vařila 3x delší dobu než jste psala?
Nebyla jste to vy, co do Znojemské dávala půlené okurky?
Nebyla jste to vy, co z půl kila masa udělala 8 až 10 porcí?
No, udělat kopanec v receptu se může stát každému... Když už se to jednomu podaří a je upozorněn, tak chyby opraví, kritikům poděkuje a chce-li se z toho vyhrabat tak přestane kopat, že
Tak se nedivte, že jsme byli poněkud nevrlí
***
Edit:
Začarovaná "Znojemská"
Pokud má někdo dost času, tak si tady může počíst jak se profesionálka brání "nařčení" zklamaných uživatelů https://www.labuznik.cz/recept/znojemska-omacka/
11. 8. 2017 23:35
11. 8. 2017 23:32
11. 8. 2017 19:44
11. 8. 2017 19:08
11. 8. 2017 10:01