Recepty a jejich názory na suroviny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Zdravím všetkých, u nás bude smotanový špenát aj s…“ magdalenka, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 37 minutami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 1 hodinou
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 8 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Levné vaření: Dušené zelí s brambory, placičky z ovesných vloček nebo kari z červené čočky vyjdou na pár korun
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Vaříme z rajčat: Jak udělat pravé domácí sugo a jak červené plody správně usušit?
26. 8. 2017 21:01
16. 8. 2017 22:09
"... ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to..."
A divíte se?
Co to tu zkoušíte?
Nebyla jste to vy, co mouku vařila 3x delší dobu než jste psala?
Nebyla jste to vy, co do Znojemské dávala půlené okurky?
Nebyla jste to vy, co z půl kila masa udělala 8 až 10 porcí?
No, udělat kopanec v receptu se může stát každému... Když už se to jednomu podaří a je upozorněn, tak chyby opraví, kritikům poděkuje a chce-li se z toho vyhrabat tak přestane kopat, že
Tak se nedivte, že jsme byli poněkud nevrlí
***
Edit:
Začarovaná "Znojemská"
Pokud má někdo dost času, tak si tady může počíst jak se profesionálka brání "nařčení" zklamaných uživatelů https://www.labuznik.cz/recept/znojemska-omacka/
11. 8. 2017 23:35
11. 8. 2017 23:32
11. 8. 2017 19:44
11. 8. 2017 19:08
11. 8. 2017 10:01