Recepty a jejich názory na suroviny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:Verunko, no to mam radost ze rezy chutnaji,…“ hazel, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Veru tak to je známka,že se povedly tak…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Hezký večer, dnes byla kuřecí stehna na žampionech s…“ Eviip, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 13 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 14 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro vaření s Kristinou: Čaj o páté jako za první republiky můžete zažít i dnes. Jak jej připravit?
Kdo upeče nejlepší mazanec? Podle znamení horoskopu Berani ohromí vláčným tvarohovým, Panny nadýchaným kváskovým
Čím nahradit drahé máslo při pečení: Pomůžou banány, dýňové pyré, jablka i škrob
26. 8. 2017 21:01
16. 8. 2017 22:09
"... ikdyž recept je správný proč tolik špatných reakcích na to..."
A divíte se?
Co to tu zkoušíte?
Nebyla jste to vy, co mouku vařila 3x delší dobu než jste psala?
Nebyla jste to vy, co do Znojemské dávala půlené okurky?
Nebyla jste to vy, co z půl kila masa udělala 8 až 10 porcí?
No, udělat kopanec v receptu se může stát každému... Když už se to jednomu podaří a je upozorněn, tak chyby opraví, kritikům poděkuje a chce-li se z toho vyhrabat tak přestane kopat, že
Tak se nedivte, že jsme byli poněkud nevrlí
***
Edit:
Začarovaná "Znojemská"
Pokud má někdo dost času, tak si tady může počíst jak se profesionálka brání "nařčení" zklamaných uživatelů https://www.labuznik.cz/recept/znojemska-omacka/
11. 8. 2017 23:35
11. 8. 2017 23:32
11. 8. 2017 19:44
11. 8. 2017 19:08
11. 8. 2017 10:01