Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Papričko, až teď jsem si všimla tvého duchaplného dotazu:-D:-)), no, čí myslíš, že byla ta stehna? Třeba studené tchýně?:-)):-D Byla kuřecí!!!:-*

Já po dlouhé době na dnešek a zítřek koupila polotovar sekané v Kauflandu, takže dnes k tomu byl brambor a červené zelí, no a zítra to nějak obměním. Prostě se to nestíhá :-8:-8, ale už to vypadá, že pozítří bude klidnější období. :-)

Jo a ta novohradská a arabská rýže mne zajímá!;-)

Jiřko, doufám, že tu fazolačku vložíš, ta od vybusne neměla chybu, ta chalupářská bude taky super, určitě. Já dnes dělám http://www.toprecepty.cz/recept/3237-veprova-kyta-...od Lucky a krásně to voní až sem, do obýváku!!:-p

Dnes bude zimní chalupářská fazolačka,recept přidám a budu zkoušet arabskou rýži ke které nějak udělám kuřecí prsa:-p:-)

Dnes mám volno, tak brokolicová polévka a vepřový plátek po novohradsku s rýží. Je to zas klasika, receptík pak přidám ;-)

Minule si to vařila snad hned ten den kdy jsem to sem vložila, což mne moc potěšilo. Tak ať se povede a chutná.;-)

Tak včera byl uklízecí den, tak jsem využila poslední houby z mrazáku na smaženici.

U nás bude dnes Čína podle D.Kratochvíla(a od Papriky), masíčko je den naložené a tentokrát jsem nezapomněla koupit půl hlávky zelí.:-8 jako minule...

Děkuji všem "mrkvařům" za sounáležist. Jinak dnes nevařím. Kluci i tatínek jsou doma. Krize je mrcha:-S a továrna už nepracuje. Ale závodka funguje a přihlášené obědy propadnout nenechám.
Jani, mám dotaz. Čí byly ty stehna? :-D:-D:-D

Já taky miluji mrkev,ale jsem na to sama,nikdo ji nechce doma;-( tak ji dělám málokdy jen pro sebe:-p

Market, já miluji dušenou mrkev!! Přiznám se ale bez mučení, že ji neumím dochutit. Buď je sladká, nebo kyselá,tak ji dělám málokdy. Jo a maso je úplně jedno, jaké,jednou jsem měla z akce doma plno pečených stehen a tak jsem je dávala i ke koprovce a člověče, nikomu to nevadilo!:-)):-D

Hella, aké boli tie buřtové karbanátky ? Zaujímavý recept, chutilo ?

Já ji dusím dohromady s masem na olev.oleji se solí a pepřem (bez masla,cukru a citonu). Někdy použiju u kuřecí nebo krůtí maso. Už jsme to měli i s rýží a jednou i s těstovinama. Je to rychlé, zdravé a chutné. Co víc si přát? :-));-)

Papriko to známe!Mrkvička na másle s trochou cukru, soli a citronem je i bez masa s bramborem moje oblíbené jídlo.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ kamila29, před 50 minutami

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více