Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: jo, umřelo nám miminko u sousedu, malé, ale…“ Jana Pá, před 44 minutami
„Hezky vecer, u nas budou testoviny s muslemi a zeleny salat…“ hazel, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani, stalo se něco?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 2 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 12 hodinami
1. 11. 2009 13:18
1. 11. 2009 12:36
1. 11. 2009 10:14
Kachna zvolna péct se musí. To se týká také husí. Kachna se jen posolí, okmínuje i do ní. Pak se jenom podlije a pekáč se přikryje. Někdo dává jabka půlku, prý to dělá zlatou kůrku. Nevím my to neděláme, my jen prostě podlýváme.
Knedlík z brambor, ten být musí, právě kachně hrozně sluší.
Zelí bude kysané, dobré se už dostane. My ho máme z Roudného, dvě kylíčka čerstvého. Je letos již zkvašené, na váhu nám dodané.
Ke kachně my dáme kousek krkovice, ať na zejtra zbude více. Knedlů , zelí víc též nutností stává, zejtra míchanice se podává.
Pivko ke kachně my dáme . HEČ, přátelé .. My se máme. Václav
k11.jpg
31. 10. 2009 20:07
31. 10. 2009 14:47
31. 10. 2009 14:01
31. 10. 2009 12:28
31. 10. 2009 10:37
31. 10. 2009 09:59
b1.jpg
p5140003.jpg
31. 10. 2009 09:56
31. 10. 2009 09:44
31. 10. 2009 07:16
30. 10. 2009 23:04
30. 10. 2009 19:03
30. 10. 2009 19:01
Předchozí 1 … 2155 2156 2157 2158 2159 … 2374 Další