Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas bude cockovy salat a k tomu vajicko.…“ hazel, před 10 hodinami
„magdalenka: Já ji ještě pěkně opeču, až do červena, pak má…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„tara23: pridávam fotku, pri týchto rec. som dala ako…“ magdalenka, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 15 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 18 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 20 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 23 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno 21. 5. 2024 06:56
2. 11. 2009 08:41
1. 11. 2009 21:54
1. 11. 2009 21:34
1. 11. 2009 14:44
1. 11. 2009 14:36
1. 11. 2009 13:28
1. 11. 2009 13:18
1. 11. 2009 12:36
1. 11. 2009 10:14
Kachna zvolna péct se musí. To se týká také husí. Kachna se jen posolí, okmínuje i do ní. Pak se jenom podlije a pekáč se přikryje. Někdo dává jabka půlku, prý to dělá zlatou kůrku. Nevím my to neděláme, my jen prostě podlýváme.
Knedlík z brambor, ten být musí, právě kachně hrozně sluší.
Zelí bude kysané, dobré se už dostane. My ho máme z Roudného, dvě kylíčka čerstvého. Je letos již zkvašené, na váhu nám dodané.
Ke kachně my dáme kousek krkovice, ať na zejtra zbude více. Knedlů , zelí víc též nutností stává, zejtra míchanice se podává.
Pivko ke kachně my dáme . HEČ, přátelé .. My se máme. Václav
k11.jpg
31. 10. 2009 20:07
31. 10. 2009 14:47
31. 10. 2009 14:01
31. 10. 2009 12:28
31. 10. 2009 10:37
31. 10. 2009 09:59
b1.jpg
p5140003.jpg
Předchozí 1 … 2154 2155 2156 2157 2158 … 2374 Další