Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 18 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Veru tak to je známka,že se povedly tak…“ Simona Skolakova, před 11 minutami
„Hezký večer, dnes byla kuřecí stehna na žampionech s…“ Eviip, před 2 hodinami
„hazel: Ty tvoje Nanaimo řezy chutnala sousedka, soused a…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 7 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!
Oběd na neděli: Kuřecí stehna pečená s rýží v jednom pekáčku nadchnou celou rodinu!
6. 3. 2013 12:27
doc1.doc
6. 3. 2013 10:49
5. 3. 2013 23:40
Já kroupy (i malé krupky)pořádně propláchnu a namáčím přes noc. Při vaření následující den zpočátku hlídám a pěnu také odebírám a právě občas promíchávám, hlavně ode dna, protože škrob, který pustí způsobí, že se mohou připálit. Až se začne odlupovat slupka, jsou uvařené...
5. 3. 2013 21:50
5. 3. 2013 18:45
5. 3. 2013 15:04
5. 3. 2013 13:06
Moji milí spoluTopáčci, jsem zde velmi ráda mezi vámi a děkuji, že jistě nejen mě jste rádci každý den
5. 3. 2013 12:43
5. 3. 2013 11:52
5. 3. 2013 10:58
4. 3. 2013 22:09
4. 3. 2013 17:49
4. 3. 2013 16:37
4. 3. 2013 11:25
4. 3. 2013 10:43
Předchozí 1 … 1563 1564 1565 1566 1567 … 2364 Další