Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 41 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 53 minutami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Dobry den' u nas bude minestrone polevka a to druhe jeste…“ hazel, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 8 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Finalista soutěže MasterChef Česko 2022 Ondřej Štol nám prozradil, jak dělá kuře na paprice. Skvělou chuť zajistí jeden krok navíc
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Připravte si osvěžující letní sangrii! Jednoduše a podle originálního španělského receptu
7. 1. 2015 14:13
Včera jsme měli na oběd klasický knedlo, vepřo, zelo a dneska pro odlehčení rizoto z tarhoni
7. 1. 2015 14:01
7. 1. 2015 13:57
20150107_124119.jpg
7. 1. 2015 12:28
Včera byly zapečené brambory a kuřecí vývar, den předtím rajská omáčka s knedlíkem.
Dnes vařím fazolovou polévku, jako druhý chod játra na cibulce s vařeným bramborem, a protože ti moji kluci nejí játra, osmažím jim vinnou klobásu. Ke kávičce nejspíš udělám tvarohovou bábovku se sekanými mandlemi
7. 1. 2015 11:18
7. 1. 2015 11:05
7. 1. 2015 11:00
7. 1. 2015 09:50
6. 1. 2015 20:53
6. 1. 2015 17:32
1.2015_003.jpg
6. 1. 2015 16:21
6. 1. 2015 15:04
6. 1. 2015 14:29
6. 1. 2015 14:26
6. 1. 2015 12:13
Předchozí 1 … 1319 1320 1321 1322 1323 … 2370 Další