Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 12 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
Smetanová jahodová zmrzlina se dá připravit i bez zmrzlinovače. Aby v ní nezůstaly krystalky, musí se v mrazáku několikrát promíchat
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
20. 4. 2016 11:49
img_20160420_105942.jpg
20. 4. 2016 10:12
20. 4. 2016 09:27
19. 4. 2016 19:21
Přeji všem dobrou chuť...a hlavně spokojená strávníky a pohodové chvilky u stolování . Hanka
19. 4. 2016 19:14
19. 4. 2016 18:52
19. 4. 2016 18:51
19. 4. 2016 16:53
img_20160419_094430.jpg
19. 4. 2016 10:58
19. 4. 2016 10:17
18. 4. 2016 21:17
18. 4. 2016 19:48
18. 4. 2016 19:43
jidlo_002_639010185.jpg
18. 4. 2016 18:21
17. 4. 2016 16:04
Předchozí 1 … 1112 1113 1114 1115 1116 … 2370 Další