Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 9 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Modelka Claudia Schifferová miluje boloňské špagety a má velkou slabost pro netradiční britskou pomazánku Marmite
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky
Buchtičky s krémem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept na dokonale nadýchané těsto a krém vonící vanilkou a rumem
21. 4. 2016 12:13
21. 4. 2016 09:17
20. 4. 2016 19:22
Tak jsem pak po příjezdu udělal halušky s brynzou.Zajímavé je,že čím víc pospíchám,tím prý uvařím líp
Mohl jsem si je udělal den předem,ale mně chutnají líp čerstvé
img_20160420_122400.jpg
20. 4. 2016 15:28
20. 4. 2016 11:49
img_20160420_105942.jpg
20. 4. 2016 10:12
20. 4. 2016 09:27
19. 4. 2016 19:21
Přeji všem dobrou chuť...a hlavně spokojená strávníky a pohodové chvilky u stolování . Hanka
19. 4. 2016 19:14
19. 4. 2016 18:52
19. 4. 2016 18:51
19. 4. 2016 16:53
img_20160419_094430.jpg
19. 4. 2016 10:58
19. 4. 2016 10:17
18. 4. 2016 21:17
Předchozí 1 … 1111 1112 1113 1114 1115 … 2370 Další