Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 5 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 5 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 9 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
23. 12. 2018 15:38
23. 12. 2018 12:23
23. 12. 2018 11:02
23. 12. 2018 09:42
Odvčera mám uvařenu slovenskou vánoční zelňačku, dnes udělám bramborový salát a vánočku
23. 12. 2018 08:46
https://www.toprecepty.cz/recept/41621-staroceska-...
22. 12. 2018 15:42
22. 12. 2018 14:59
22. 12. 2018 12:45
22. 12. 2018 11:59
22. 12. 2018 11:13
22. 12. 2018 11:03
22. 12. 2018 10:46
Vánoce plné pohody a radosti všem lidem dobré vůle!
22. 12. 2018 07:59
22. 12. 2018 01:00
Johanko ano jsme s Miškou sestry
21. 12. 2018 23:15
Johanka128: bylo to jehněčí, já ho mám ráda. Cítit je u něj hlavně tuk. Já ten tuk vyberu co nejvíc můžu - dělala jsem přední nohu, a zdálo se, že tam moc tuku není, přesto jsem ho vytrhala velkou hrst a stejně tam ještě něco málo zbylo. Maso bylo měkkoučké a moc dobré. Mohla bych ho klidně každý týden.
Předchozí 1 … 751 752 753 754 755 … 2371 Další