Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 11 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 7 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
24. 1. 2019 14:28
A moje vnoučata, když nechtějí něco jíst, tak ode mne slyší "jen ať nemusíš být někdy rád/a, že máš alespoň toto".
Dneska nevařím, Petr prý už dlouho neměl smažená vajíčka, tak si je udělá a já budu mít sýrový karbanátek, který jsem nesnědla včera a bramboračku také od včerejška.
24. 1. 2019 11:07
24. 1. 2019 01:53
24. 1. 2019 01:07
Svíčkovou, tu my můžeme všichni, a na litry. Je to asi dědičná závislost. Když jsem byla malá, tak jsme si s tatínkem po obědě (svíčková) dali plný hluboký talíř samotné omáčky a lžicí jedli, dokud talíř nebyl úplně vymetený. A maminka si jen tiše stěžovala, jak má udělat kotel dobré omáčky z malého kousku masa, který mohla koupit pro rodinu na lístky. http://www.starypaky.cz/2016/06/pridelove-listky/
24. 1. 2019 00:07
23. 1. 2019 20:56
Simona Skolakova: pár dní jsem tu nebyla, tak to jsem ten oběd prošvihla; to je smůla, svíčkovou miluji, stačí mi jen omáčka ......
23. 1. 2019 16:04
23. 1. 2019 15:14
23. 1. 2019 13:00
23. 1. 2019 00:48
22. 1. 2019 13:21
22. 1. 2019 12:00
22. 1. 2019 10:19
22. 1. 2019 10:02
22. 1. 2019 08:38
Předchozí 1 … 736 737 738 739 740 … 2370 Další