Hrk hrk řezy

Jarka.B Kuchařka: Jarka.B

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry, Řezy 18 názorů

Suroviny

Těsto:
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
1 vajíčko
1 prášek do pečiva
Krém:
1 smetana ke šlehání
1 ztužovač šlehačky
1 pudink bez vaření Dr. Oetker
2 plechovky mandarinek či jiné ovoce
čokoládová poleva
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, upečeme při 180 stupních.

  2. Šlehačku, ztužovač, puding dáme do uzavíratelné nádoby, zavřeme a několikrát zatřepeme, otevřeme přidáme ovoce.

  3. Vychladlý plát potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 329 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hrk hrk řezy

  • ZDENKA ZDENKA(neregistrovaný)

    ryc:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:hlé a výborné

    Odpovědět

  • jarka.b jarka.b(neregistrovaný)

    díky tomu to pudinku můžete kombinovat příchutě... jak vanilkový tak čokoládový... a tím třeba i těsto mít naspod tře ba kakaové a nahoře vanilkový pudink.... a naopak.,.. obě možnosti jsou výborné...:-):-K

    Odpovědět

  • jarka.b jarka.b(neregistrovaný)

    Jarko.N, přesně tak jak říká casinbo a jak je uvedenou v receptu, jedná se o puding od Dr. oetkera který se nevaří...když se smíchá se šlehačkou a štávou z ovoce tak se to propojí.... tím je vlasně pointa toho to receptu, nádoba nemusí být speciáloní... stačí jakaákoliv která se dá zavřít... bud mísa s víkem nebo třeba plastová krabička na jídlo... :-)

    Odpovědět

  • casino casino

    JARKA N.:
    "1 puding bez vaření Dr. Oetker" :-))
    Ano, je to klasický pudink bez vaření, který se opravdu nevaří a zahušťuje už zastudena:-))

    Odpovědět

  • JARKA N. JARKA N.(neregistrovaný)

    PROSÍM VÁS, TEN PUDING SE POUŽÍVÁ KLASICKÝ, JEN SE PROSTĚ NAVAŘÍ, NEBO JE TO NĚJAKÝ SPECIÁLNÍ ? DĚKUJI.

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    mijuju řezy hrk hrk je to rychle hotové a dobré:yes:
    recept mám taky z top receptů a s mamkou je často
    pečeme.Mockrát děkuji za info.:-K:-K:-K:-K:-K;-):-)):yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Pajaja: tak, jak píšeš - ztuhnutí krému způsobí sypký pudinkový prášek bez vaření. Je to jedno, v čem to zamícháš, já to dělám třeba jen v míse metličkou, ale rychle, aby se z toho pudinkového prášku neudělaly žmolky a stejnoměrně se rozmíchal s ostatními surovinami.;-)

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    To jako párkrát zatřesu se směsí na krém v uzavíratelné nádobě (jakékoliv? nebo nějaká speciální?) a krém bude hotový? :-O Děkuji za odpověď ;-)

    Odpovědět

  • Mia Mia(neregistrovaná)

    Zrovna dělám tyhle řezy už podruhé a nemůžu si je vynachválit :-K. Dávám deset bodů :yes::-)):-8

    Odpovědět

  • David David(neregistrovaný)

    Nejlepší co sem kdy měl, fakt super :-)..:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    JarkoB.:-), posílám pár fotek a boďku č. 6;-). Řezy jsem dělala dle receptu, jen jsem část těsta obarvila kakaem a plát jsem ještě prokrojila a promazala jsem ho polovinou krému. Moučník byl snědený na to šup a určitě u nás nebyl naposledy:-p.

    Odpovědět

  • Jarka.B Jarka.B(autorka receptu)

    Jenny, děkuji .

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    taky tě vícu...:-D za recept bod...:yes:

    Odpovědět

  • Suvicka Suvicka

    Taky vitam, jsem tu kratce a taky se mi to stalo. Uz si snazim davat pozor. Posilam bodika :yes::-K

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jarka.B vítám tě plusíkem, abys neřekla, že jsme škarohlídi. Moučník tady sice je, ale jsi nová, takže se připouští;-):yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: hrk hrk řezy řezy hrk hrk hrk hrk krém hrk hrk řez hrk hrk zákusek hrk hrk řezy šup šup hrkhrk rezy nejlepší řezy krém šup šup řezy hrkhrk řezy hrk nejlepší řezy recepty krém hrk hrk hrk řezy hrk hrk řez šup šup řezy nejlepší krémové řezy hrk hrk řezy recept recepty hrk hrk

Zapomněl/a jsem heslo