Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Hrk hrk řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 5. 2010 13:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 310 kJ / 4 137 kcal
Bílkoviny70,43 g
Tuky144,44 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 274 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy631,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ZDENKA

19. 1. 2016 23:14

ryc:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:hlé a výborné

jarka.b

27. 1. 2014 12:54

díky tomu to pudinku můžete kombinovat příchutě... jak vanilkový tak čokoládový... a tím třeba i těsto mít naspod tře ba kakaové a nahoře vanilkový pudink.... a naopak.,.. obě možnosti jsou výborné...:-):-K

jarka.b

27. 1. 2014 12:51

Jarko.N, přesně tak jak říká casinbo a jak je uvedenou v receptu, jedná se o puding od Dr. oetkera který se nevaří...když se smíchá se šlehačkou a štávou z ovoce tak se to propojí.... tím je vlasně pointa toho to receptu, nádoba nemusí být speciáloní... stačí jakaákoliv která se dá zavřít... bud mísa s víkem nebo třeba plastová krabička na jídlo... :-)

casino casino

25. 1. 2014 01:21

JARKA N.:
"1 puding bez vaření Dr. Oetker" :-))
Ano, je to klasický pudink bez vaření, který se opravdu nevaří a zahušťuje už zastudena:-))

JARKA N.

25. 1. 2014 00:10

PROSÍM VÁS, TEN PUDING SE POUŽÍVÁ KLASICKÝ, JEN SE PROSTĚ NAVAŘÍ, NEBO JE TO NĚJAKÝ SPECIÁLNÍ ? DĚKUJI.

Martina

15. 6. 2013 14:54

mijuju řezy hrk hrk je to rychle hotové a dobré:yes:
recept mám taky z top receptů a s mamkou je často
pečeme.Mockrát děkuji za info.:-K:-K:-K:-K:-K;-):-)):yes::yes::yes::yes::yes::yes:

jahoda jahoda

6. 2. 2012 13:50

Pajaja: tak, jak píšeš - ztuhnutí krému způsobí sypký pudinkový prášek bez vaření. Je to jedno, v čem to zamícháš, já to dělám třeba jen v míse metličkou, ale rychle, aby se z toho pudinkového prášku neudělaly žmolky a stejnoměrně se rozmíchal s ostatními surovinami.;-)

Pajaja

6. 2. 2012 13:28

To jako párkrát zatřesu se směsí na krém v uzavíratelné nádobě (jakékoliv? nebo nějaká speciální?) a krém bude hotový? :-O Děkuji za odpověď ;-)

Mia

20. 11. 2011 17:36

Zrovna dělám tyhle řezy už podruhé a nemůžu si je vynachválit :-K. Dávám deset bodů :yes::-)):-8

David

23. 4. 2011 13:52

Nejlepší co sem kdy měl, fakt super :-)..:yes::yes::yes:

mirca75 mirca75

24. 1. 2011 10:07

JarkoB.:-), posílám pár fotek a boďku č. 6;-). Řezy jsem dělala dle receptu, jen jsem část těsta obarvila kakaem a plát jsem ještě prokrojila a promazala jsem ho polovinou krému. Moučník byl snědený na to šup a určitě u nás nebyl naposledy:-p.

Jarka.B Jarka.B

1. 6. 2010 07:05

Jenny, děkuji .

Jenny

31. 5. 2010 18:04

taky tě vícu...:-D za recept bod...:yes:

Suvicka Suvicka

28. 5. 2010 16:15

Taky vitam, jsem tu kratce a taky se mi to stalo. Uz si snazim davat pozor. Posilam bodika :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 5. 2010 16:10

Jarka.B vítám tě plusíkem, abys neřekla, že jsme škarohlídi. Moučník tady sice je, ale jsi nová, takže se připouští;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: hrk hrk řezy řezy hrk hrk hrk hrk krém hrk hrk řez hrk hrk zákusek hrk hrk krém hrk hrk řezy šup šup hrkhrk rezy řezy hrkhrk nejlepší řezy řezy hrk krém šup šup nejlepší řezy recepty hrk řezy hrk hrk řez šup šup řezy nejlepší krémové řezy hrk hrk hrk řezy recept

Suroviny: mouka hladká, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, pudink bez vaření, mandarinky, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Hrk hrk řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPoV