Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Dobré odpoledne:-), dnes slaný koláč s houbami, uzeným sýrem a tymiánem.

Masula: hezké odpoledne :-K, toto je mé velmi, ale velmi oblíbené jídlo. A nejradši ho mám s vlastním špenátem ze zahrady :-)

Julia Oskerova: kvůli kapřím hranolků nemusíš nikam cestovat. Recept je na Top receptech, tak už jen stačí chytit toho kapra:-D:-D.
Jinak hezký den všem.:-K

Jana Pá: Skoda:-D

Eja57: brontik: Jana Pá: Súhlas aj s tou zelenou špargľou, úplne čerstvá môže byť super. Kapra máme na vianočnom stole a potom náhodne tak 2x v roku. Z rýb kupujem pstruha, lososa , tresku a výnimočne nám kamarát rybár prinesie zubáča/ myslím candát. Veľmi by som chcela ochutnať kaprie hranolky, to musí byť dobrota, ale to budem musieť asi vycestovať na južnú Moravu alebo do južných Čiech, kde sú rybníky :-D<3

brontik: tak vidíš, kdyby si bydlela vedle nás tak ti ho dám, můžete si ho udělat .:-D

Dajda: dovolím si trochu oponovat, mám ráda oba, ale zelený úplně čerstvý jen tak na paracku s trochou másla...och..
Ale musí být opravdu úplně čerstvý

Jana Pá: Ahoj tak já mám ryby ráda a nejvíce kapra to jsem dnes říkala pritelovi ze vezme rybicku:-D

Julia Oskerova: jen, tak už nevím, co vařit, manžel je na rybách, asi něco chytne , rybu nebo klíště,
uvidíme , kapra už nechci, říkám mu, dej mu život za mě ! ;-), myslím kaprovi :-K

Dajda: A ty nevaris? :-D

Julia Oskerova: Taky mám raději bílý chřest, i když se říká, že zelený je jemnější, a bílý se musí loupat.

Masula: To je moja obľúbená kombinácia <3

U nás asi posledná špargľa/chřest v tejto sezóne. Krátko ju ovarím a zapekám s plátkom šunky a syra- Gouda, tak nám chutí najviac. Máme radšej bielu ako zelenú. Z odrezkov a zemiaka robím krémovú polievku s krutónkami.

Jana Pá: Jen?<3:-D

u nás doma jen kuřecí řízek a malá omáčka, knedlík a polévka fazolová .:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Naposledy jste si prohlédli