Co dnes uvařit?
Dnes jedeme na sladké vlně, k obědu knedlíky, manžel jahodové a já švestkové. A upekla jsem dort kolibřík, ale dáme si ho až zítra, sladký oběd stačil.
Nejak jsem mela hodne co delat vcera ,ale varila jsem. Meli jsme losos, bramborovou kasi a na pare udelanou broccolici.
Dnes bude u nas konecne segetinsky gulas, je zde spoustu receptu, tak si urcite vyberu. Jeste mam v planu udelat palacinky jako desert, zatim vsak to je jen plan ,tak uvidim jak to dopadne.
Nadi my taky máme plynový sporák a lívanečník se na něj dá v pohodě.,ale chápu,že když na něm běžně neděláš a máš ho na ozdobu,tak to zkoušet nebudeš.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 10 minutami
„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 17 minutami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Moc Vám všem děkuji za přání k narozeninám“ mtvrdikova, před 13 minutami
„Hezký den, u nás dnes Marinované kuřecí prsa na pomerančích…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den dnes ještě kulajda a čočka na kyselo s volským…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak grilovat makrelu? Správně ji nařízněte, naložte na chvíli do bylinkové marinády a grilujte nejprve kůží dolů
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Hovězí na česneku a na smetaně
ivulinka
Hodnocení receptu je 4,8 (38×)