Co dnes uvařit?
Vratili jsme se s Toronta pozdeji nez jsme planovali, ale dnes jsem jiz varila doma.
Meli jsme " Cottage chesse tortillas" zapekane v troube a pekla jsem malinove muffini.
Meli jste zde pekne jidelnicky
Simona Skolakova: už několikrát jsem si všimla, že (a nejen Ty) děláš kulajdu a ještě další jídlo. U nás je kulajda vždy jako hlavní chod a k ní tvarohové buchty, nebo alespoň houska.
I když dokud žila maminka, tak pro babičku vařila i svíčkovou a vozila jí. Co zemřela svíčkovou ještě neuvařila a je to 10let
Jinak se pustí do všeho, rozebere když na to přijde i pračku.
Ale největší vášen je zahrada. To má po obou dědech.
Ted před vánocema je 2x ve škole vánoční tvořivé odpoledne. Pro děti a rodiče, už se na to těší
Julia Oskerova: tak si hezky s děvčaty popovídejte, ať při vzpomínání přijdete na hezké myšlenky i pro dny následující. Ke kávičce vám posílám zákusek (není to můj nápad, ale foto z Pinterestu). Všechny si to hezky užijte!
K obědu byl Moravský vrabec, špenát a bramborový knedlík.
Ještě jsem k večeři udělala pomazánku, namažu jí na veku
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Tak jsem se zrovna dozvěděla, že nás navždy opustila Laďka…“ mika59, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Juli, ty mi děláš chutě. Lečo milujeme,…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 5 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přečtěte si Zobrazit více
Sázení a množení maliníku na jaře: Vybíráme správné stanoviště i vhodnou odrůdu a myslíme i na optimální přihnojování
Retro vaření s Kristinou: Jak na slavnou polévku risi-bisi? Při zahušťování dejte pozor na teplotu!
Fenomén českého chřestu aneb Proč si tuhle zeleninu zamilovat a jak ji upravit
Kapustové kuře "Remčula"
JanaDorazinova
Hodnocení receptu je 4,9 (22×)