Co dnes uvařit?
Ted jsem udělala pomazánku na jednohubky. Ještě si předvařím koleno a večer naložím maso na svíčkovou. .
A tím budu mít přípravy na zítra a Nový rok hotové.
Beru to podle našich, ti každý podzim nakládali 25kg zelí. Vydrželo ve sklepě až do jara. Maminka dbala, aby bylo potopené ve vlastní štávě a měla ho zatížené.
Tak jsem ho v kyblíku upěchovala, dala na něj talířek a zatížila. Venku je zima,, tak ho mám na balkoně.
Věřím že vydrží. Manžel je diabetik, kysané zelí snižuje cukr, tak mu v nejhorším případě naordinuji denně mističku
Taky jsem chtěla ten kyblík s tím zelím jak tady doporučovala Juli,pak když Marci říkala,že u nich v Lidlu bude,tak jsem sledovala Lidl u nás a bohužel tam ho vůbec nedostali,nevím jak to dělají,myslela jsem,že je to v Lidlu všude stejné a jak vidno tak ne.
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Tak jsem se zrovna dozvěděla, že nás navždy opustila Laďka…“ mika59, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Juli, ty mi děláš chutě. Lečo milujeme,…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 5 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti
Tajemství dokonalého ajvaru: Na přípravu stačí jen 4 suroviny, ale jedna je zásadní
Polévka šup-šup
savlinka
Hodnocení receptu je 5,0 (27×)