Co dnes uvařit?
Upekla jsem hovězí maso na mrkvi s bramborovým knedlíkem a okurkový salát.
Dcera je s dětmi sama doma, Jirka zase nějak víc kašle, tak se půjdeme procházkou na ně podívat
Veronika.Hrozna: čipetky - také jsem nikdy neslyšela a musela jsem se ptát strejdy googla. U nás se tato těstovina dělá od nepaměti, ale říkáme tomu strouhání. Buď se strouhalo na malé slzičce (do polévky), nebo na velké slzičce - to prý mojí mamince dělávala babička - strouhání osmažila na tuku a klepla na ně vajíčko.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Králičie pečienky som urobila tak, že som si…“ Julia Oskerova, před 10 hodinami
„Přišly na celé odpoledne děti a děda už dělá palačinky“ tara23, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 14 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary Paula McCartneyho: Miluje makarony i špenátové palačinky! Tohle je jeho vyzkoušený recept
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky
Nakládaný bůček
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 5,0 (32×)