panyrunk
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„Poděkování “ yanull, 10. 12. 2025 18:14
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 10. 12. 2025 17:52
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, ja dnes nevarim, jdeme oslavit nasi snach…“ hazel, před 6 hodinami
„Pekný deň vám želám dievčatá. U nás sa dnes po rannej hmle…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 3. 2011 21:15
Panýrunk- je ta část obalování,která nahradí dvě misky a to tu s moukou a tu s vejci a navíc když se ze zbytků pečou placičky,tak se dají báječně ochutit
Na obalování řízků děláme používáme panýrunk.
Dvě lžíce mouky,solamyl jednu lžíci lžíce myslím polévkové.jedno lépe dvě vejce a použiji jen žloutky voda.Vytvoříme hodně řídké těstíčko,osolíme a struhanku.
Bílky rozšleháme s jednou lžící vody.
Řízky a cokolic jiného co smažíme dáme do panýrunku a pak do strohanky a smažíme.Píši cokoliv jiného a myslím opravdu cokoliv co smažíme.
A teď k těm bílkům rozšlehaným.Ty použijeme pouze na řízky a jen na pánvi smažené.
Obalený řízek těsně před smažením protáhneme tím bílkem a to nám na řízku vytvoří krásnou lesklou krustičku a současně to ten trojobal uzavře a řízek je mnohem šťavnatější.
Hlavně při obalování smažených věcí kromě sýra,ten dvakrát aby netekl není potřeba strouhanku zamačkávat do masa.