Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Pěkné sobotní odpoledne , my jsme dnes k obědu měli…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezký den, měla jsem na straně recept podle miky na kuře…“ tara23, před 3 hodinami
„Anna Kocikova: Krásne narodeniny želám, hlavne pevné…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
17. 1. 2022 11:57
7. 1. 2022 20:26
6. 1. 2022 14:15
6. 1. 2022 12:33
6. 1. 2022 11:25
16. 1. 2021 06:24
13. 1. 2009 13:38
Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.
12. 1. 2009 16:27
12. 1. 2009 16:16
Použití, spotřeba el., recepty aj....
12. 1. 2009 14:23
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený
12. 1. 2009 12:23
12. 1. 2009 11:53
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....
12. 1. 2009 11:43
12. 1. 2009 09:43
1232681.gif
12. 1. 2009 08:09
PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....
Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.
Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla
1 2 Další