Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 49 minutami
„elektrický sporák Gorenje“ Nadja, před 6 hodinami
„Proleženiny - poraďte mi, prosím“ Honzo, 27. 6. 2025 07:16
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo, snažíme se. Díky.“ Nadja, před 1 hodinou
„Nadja: Nadji to je dobrá rada od dr. ach jo🙈tak hlavně…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Janina54: Jani, je sobota.😅“ MarcelaPa, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
14. 2. 2009 18:52
14. 2. 2009 18:05
14. 2. 2009 17:26
14. 2. 2009 16:47
14. 2. 2009 16:30
14. 2. 2009 16:27
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil
14. 2. 2009 16:16
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko
14. 2. 2009 15:55
14. 2. 2009 14:41
14. 2. 2009 14:39
14. 2. 2009 14:36
14. 2. 2009 14:26
14. 2. 2009 14:18
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
Předchozí 1 2