Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Děvčata, zelnačkou mi děláte chutě. Mám jí ráda, ale vařím…“ tara23, před 52 minutami
„Julia Oskerova: já ji mám bez hub, jinak maso i klobásy ano…“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Dobrý podvečer dievčatá. Nejako mám zaplnený týždeň a…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
před 1 hodinou
Akorát neodolám, když mám dobrý uzený vývar😀
před 1 hodinou
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 2 hodinami
před 3 hodinami
před 5 hodinami
Vepřová líčka, kuře a trhané vepřové nabízí taky.
Ale vepřové trhané si dělám z krkovičky sama a dávám ho bud do burgru a nebo do tortily.
Ale to koleno asi zkusím, to je doma na dlouho. Nejdřív ho vařím několik hodin v PH, pak ho mám den naložené a pak teprve peču.
Tohle bude hned 😁
před 6 hodinami
Já tyhle polotovary moc nekupuji, ale co mám vyzkoušené, jsou sou vide vepřová líčka - výrobce Krahulík. To se jen ohřeje, je u toho výborá šťáva, uvádí že je to bez konzervantů. Dělají i trhané vepřové, kuřecí , ale to jsem neměla.
před 7 hodinami
před 7 hodinami
před 7 hodinami
před 8 hodinami
před 9 hodinami
před 9 hodinami
před 9 hodinami
Ted přes Rohlík nabízí jak kachní tak husí stehna firma Bidfood .
U husích píší tohle :
Sáček s husími stehny vložte předem vyhřáté trouby na 210 °C, pečte po dobu cca 20–30 minut do získání zlatavého povrchu.
To se mi zdá, že se chybička vloudila, jak se v sáčku může péct do zlatava to nechápu.
Ta samá firma nabízí i půlku husy sous-vide a píše se u ní tohle
Před vybalením nahřejte v horké vodě. Po vybalení pečte v předehřáté troubě při 210 °C po dobu cca 25 minut, do zezlátnutí kůže.
To už je lepší, nahřívá se to v horké vodě, aby se všechna štáva dala lehce vylít.
Ted mají novinku od " Těhotného Kuchaře" sous-vide koleno a žebra. Hlavně to koleno by mě lákalo. protože když ho dělám je to na dlouho a tohle by byla rychlovka.
Koleno stačí dopéct a servírovat. Pro usnadnėní manipulace doporučujeme nevybalené koleno ponořit na cca 5 minut do horké vody, dojde k povolení výpeku. Následně vepřové koleno vyjměte ze všech obalů a dejte ve vhodné nádobě dopéct do trouby předehřáté na 220 °C po dobu cca 20 minut do zlatavé barvy. K úpravě masa lze použít i gril. Tip: Do výpeku z balení přimichejte Ižíci protlaku, Ižíci medu, trochu piva, případně koření podle chuti. Takto připravenou marinádou potírejte koleno během pečení.
1 2 3 … 2757 Další