Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Hezký den Marci krásný dort jsi udělala,je výstavní😋 Juli…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dobré ráno, aj u nás sa včera dojedalo - kapustnica,…“ magdalenka, před 5 hodinami
„Koleda, koleda Štěpáne ..... - krásnou koledu všem. Včera…“ Nadja, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9. 6. 2015 11:53
9. 6. 2015 08:57
Polévka hovězí ze včera.Pórkovou , to ne , to radši párkovou...
Než jsem stačil vyfotit mojí porci, mamča mi čordla salát
20150607_120949_1589612582.jpg
20150609_111737.jpg
9. 6. 2015 06:30
9. 6. 2015 06:27
9. 6. 2015 06:01
8. 6. 2015 16:12
8. 6. 2015 12:48
8. 6. 2015 08:19
8. 6. 2015 05:46
7. 6. 2015 15:40
7. 6. 2015 10:51
Já bych se nebála ani toho většího zahuštění (pokud se mouka nepřipálí) - vždycky lze rozředit.
Pokud zahušťuješ jíškou, také ji dáváš hned na začátku?
Já pořád váhám, zda pomaláček koupit, když na něj nemám místo - to by znamenalo něco jiného vyhodit, ale pokud by se mi tam mouka nebo jíška nepřipalovala, tak bych do něj asi šla. Máme rádi omáčky a to stání u plotny a stálé míchání mne nebaví.
Pokud bys dělala jen omáčku bez masa (třeba koprovou, svíčkovou, rajskou) - jak dlouho a na jaký stupeň?
7. 6. 2015 09:56
Zítra budu malovat kuchyni,tak to tady mám jak po výbuchu
Jo a ještě,co se týče vaření v PH a celkově : mamča je asi 5 let po operaci střev,nemám to lehké s vařením,proto se třeba bojím použít kupovanou smaženou cibulku atd. Radši si všechny suroviny upravim sám,abych věděl na čem jsem co dělal......
20150607_120949.jpg
7. 6. 2015 07:52
Protože jsem chlap a nerad myju nádobí,na omáčky budu radši používat tlakáč.Už kvůli tomu zahuštění - nemám ten správný odhad a rádi používáme k zahuštění i smetanu.
Takže konstatuji : za ty peníze,co jsem za PH dal to už kvůli těm vývarům stojí.Kupoval jsem ho v “ akci “, tudíž celkem levně, takže celkem spokojenost
20150512_125410.jpg
7. 6. 2015 07:41
7. 6. 2015 05:25
Cibulku mám koupenou i smaženou sušenou, kdybych chtěla jídlo navonět bez špinění pánve. V noci vaříme výjimečně, spíš něco, co se opravdu nemusí vůbec hlídat, míchat, ochutnávat. A přes den klidně i tu omáčku - odskočit ze zahrady, zamíchat a zas se vrátit ven, zvládne přeci levou zadní i manžel.
Předchozí 1 … 1652 1653 1654 1655 1656 … 2782 Další